V lanskem šolskem letu nam ni uspelo izpeljati pohoda po okolici Vipavskega Križa skupaj z vami, spoštovane babice in dragi dedki, zato smo ga prenesli na letošnje šolsko leto.

Naslednji teden praznujemo teden otroka. V okviru tedna otroka vas vabimo na pohod po Poti okoli Vipavskega Križa. Zbrali se bomo na  dvorišču naše šole  v petek, 11.  oktobra ob 13.15.  Ne bomo prehodili cele poti, ampak le del  od Vipavskega Križa do dvorane na Cesti in potem do Podhuma in Makovcev nazaj v Vipavski Križ – oglejte si zemljevid na zgornji povezavi. Pot je večinoma po ravnem in nezahtevna.

Prosili bi vas, če se tega dne organizirate tako, da bodo po končanem pohodu lahko otroci šli z vami domov. Če se pohoda ne boste mogli udeležiti ali ne boste mogli odpeljati otrok domov, bodo ostali v podaljšanem bivanju.

Napravite se športno, bodite primerno obuti, to velja tudi za otroke. S sabo vzemite pijačo in kakšen majhen prigrizek, v šoli pa vas bomo postregli s kavo, osvežilno pijačo in morda kakšnim piškotom ali sadjem.

V primeru neprimernega vremena bomo dogodek prestavili na naslednji petek, o tem vas bomo tudi obvestili.

Druženja babic in dedkov z vnukinjami in vnuki ni nikoli preveč, zato upamo, da se  tega druženja skupaj z nami veselite in da boste prišli vsi.

Dostopnost